Wobler SHIMANO Cardiff Fuwatoro 35F – Strawberry

11,49  (s DPH)

Cardiff Fuwatoro 35F je dvojdielny plávajúci wobler typu crank, ktorý je špeciálne navrhnutý na Trout Area rybolov na komerčných vodách. Vďaka dvojdielnemu telu má pozoruhodný hadovitý pohyb aj pri najpomalšej rýchlosti navíjania. Je určený primárne na lov pstruhov dúhových na stojatých vodách, ale rovnako účinný je aj na lov jalcov alebo ostriežov na menších riekach. Lov s ním je veľmi jednoduchý. Stačí ho nahodiť a pomaly priťahovať. Odporúčame ho použiť vtedy, keď ryby nereagujú na rýchlo navíjané nástrahy. zobraziť celý popis

Nie je na sklade

Popis

Cardiff Fuwatoro 35F je dvojdielny plávajúci wobler typu crank, ktorý je špeciálne navrhnutý na Trout Area rybolov na komerčných vodách. Názov Fuwatoro je odvodený od japonských slov “fuwa”, čo znamená plávajúci, vznášanlivý a “toro” opisuje akciu, keď sa niečo hýbe veľmi pomaly.

Vďaka dvojdielnemu telu má pozoruhodný hadovitý pohyb aj pri najpomalšej rýchlosti navíjania. Je určený primárne na lov pstruhov dúhových na stojatých vodách, ale rovnako účinný je aj na lov jalcov alebo ostriežov na menších riekach. Lov s ním je veľmi jednoduchý. Stačí ho nahodiť a pomaly priťahovať. Odporúčame ho použiť vtedy, keď ryby nereagujú na rýchlo navíjané nástrahy.

DIZAJNOVANÉ V JAPONSKU. 

Ďalšie informácie

Dĺžka
Hmotnosť
Typ woblera
Hĺbka ponoru
Veľkosť háčika
Značka